Gemakkelijk bestellen

Dichtbij voor deskundig advies en directe ondersteuning!

Bij Vomedex maken we bestellen eenvoudig en efficiƫnt. Bel of mail ons om je bestelling te plaatsen en binnenkort kan je ook terecht via ons online bestelportaal. Onze zorgconsulenten staan klaar om je deskundig advies te geven, zodat je het hulpmiddel kiest dat perfect bij jou past.

Bestel gemakkelijk je medische hulpmiddelen via email, telefoon en in de toekomst ook via ons bestelportaal.
expertise

Snel contact met onze experts

bestelopties

Meerdere bestelopties mogelijk

Morgen in huis

Op werkdagen besteld, morgen in huis

Herhaal bestelservice

Met onze handige herhaal bestelservice heb je jouw hulpmiddelen altijd op tijd in huis. Je kunt vertrouwen op een constante levering van jouw producten, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is. Zo kom je nooit meer zonder te zitten en heb je altijd alles bij de hand wat je nodig hebt.

Plaats bij Vomedex makkelijk herhaalbestellingen zodat je nooit zonder medische hulpmiddelen zit.

Uitgebreid assortiment

Bij Vomedex bieden we een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve hulpmiddelen, zodat je altijd vindt wat je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar hulpmiddelen voor incontinentie, wondzorg, diabetes of stoma, wij hebben het allemaal in huis.

Met ons assortiment zorgen we ervoor dat je niet alleen de juiste hulpmiddelen vindt, maar ook de ondersteuning krijgt die je verdient. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw zorgbehoeften.

Ons magazijn is gevuld met alle medische hulpmiddelen zodat je de beste zorg kunt ontvangen.

Jouw eerste bestelling plaatsen?

Neem contact op met onze zorgconsulenten

Heb je vragen of zoek je meer informatie? Neem gerust contact op met onze zorgconsulenten. Ze staan klaar om je te helpen met persoonlijk advies en ondersteuning!

Bestel je producten

Bestel je hulpmiddelen op de manier die jou het beste uitkomt: telefonisch, via e-mail, of binnenkort ook via ons online bestelportaal. We vinden het belangrijk dat het voor jou zo eenvoudig mogelijk is om je gewenste producten te ontvangen.