Wij doen het samen, niet alleen

Bij Vomedex geloven we in het belang van samenwerking en ondersteuning in de zorg. We zijn de specialist als het gaat om leven met diabetes, een wond, incontinentie of een stoma.

Wij bieden niet alleen de benodigde medische hulpmiddelen, maar ook het advies en de ondersteuning die essentieel zijn voor een comfortabel en zorgeloos leven. We zijn er voor jou, om je te ondersteunen en te begeleiden in jouw zorgtraject.

Maak kennis met ons team! Wij bieden dagelijks medische hulpmiddelen, advies en ondersteuning aan mensen met diabetes, wonden, incontinentie of een stoma. Ontmoet de mensen achter onze zorgzame en deskundige service.

Klant worden?

Word nu klant en plaats jouw eerste bestelling bij ons. Als nieuwe klant profiteer je direct van de vele voordelen die wij te bieden hebben. We begeleiden je stap voor stap, zodat je snel en moeiteloos gebruik kunt maken van ons aanbod en persoonlijke ondersteuning.

Meld je aan om toegang te krijgen tot ons uitgebreide assortiment aan hulpmiddelen. Na aanmelding kun je eenvoudig bestellingen plaatsen voor je cliënten en profiteren van onze snelle leveringsservice.

Onze zorgconsulenten

Femke

Ik sta altijd voor je klaar om je te ondersteunen en te begeleiden, zodat je de beste zorg krijgt die je verdient!

Maak kennis met Jessica, onze zorgconsulent die voor je klaar staat om persoonlijk advies te bieden.

Jessica

Je kan bij mij terecht voor al je vragen. Ik luister graag en geef persoonlijk advies.

Altijd dichtbij

Bij Vomedex sta jij centraal. We gaan verder dan alleen het leveren van de benodigde medische hulpmiddelen; we bieden ook het advies en de ondersteuning die je nodig hebt voor een comfortabel en zorgeloos leven. We zijn altijd dichtbij, om jou de beste zorg en ondersteuning te bieden die je verdient.

expertise

Snel contact met onze experts

Heb je vragen over wondzorg, stomazorg, continentie of diabetes? Onze zorgconsulenten staan klaar om je te helpen met persoonlijk advies en ondersteuning.

bestelopties

Meerdere bestelopties mogelijk

Bestel op jouw favoriete manier! Of het nu telefonisch is, via e-mail of straks ook via ons online bestelportaal, het is allemaal mogelijk. Kies wat voor jou het beste werkt!

Morgen in huis

Op werkdagen voor 16u besteld, morgen in huis

We snappen hoe belangrijk het is om je hulpmaterialen snel in huis te hebben. Daarom doen we ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en bij je te bezorgen.

Samenwerken met zorgprofessionals

Wij werken graag samen met zorgprofessionals om de beste zorg te leveren. Zo kan je niet alleen bij ons terecht voor de juiste hulpmiddelen, maar ook voor deskundig advies en ondersteuning. Ons team van experts staat samen met zorgprofessionals klaar om jou te ondersteunen!

Wij werken graag samen met zorgprofessionals om de beste zorg te leveren. Zo kan je niet alleen bij ons terecht voor de juiste hulpmiddelen, maar ook voor deskundig advies en ondersteuning.

Jouw privacy beschermen we zo

We begrijpen de gevoeligheid en het belang van jouw persoonsgegevens en hanteren daarom strikte procedures voor de verwerking ervan in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In onze privacyverklaring kun je informatie vinden over:

  • Welke persoonsgegevens we verzamelen en verwerken.
  • Het doel en de wijze van de gegevensverwerking.
  • De bewaartermijn van jouw gegevens.
  • Het gebruik van cookies op onze website en het doel hiervan.
  • Jouw rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens.
Over onze privacy policy.

Contracten met zorgverzekeraars

Wij werken samen met de volgende zorgverzekeraars: Menzis, Salland, Zorg en Zekerheid, ONVZ, DSW en ASR. Als je verzekeraar hier niet bij staat, kun je nog steeds bij ons bestellen. Je moet dan alleen zelf de declaratie regelen met jouw zorgverzekeraar. We staan altijd klaar om te helpen als je vragen hebt.

Logo van zorgverzekeringen met wie Vomedex een contract heeft.