Diabetes materialen

Optimale ondersteuning voor een gezond leven met diabetes

Wij begrijpen de uitdagingen van het leven met diabetes. Daarom leveren wij alle benodigde hulpmiddelen direct bij jou thuis. Met onze deskundige ondersteuning zorgen we dat je zorgeloos kunt focussen op jouw leven.

 

Veelgestelde vragen over diabetes hulpmiddelen

Neem contact op met onze zorgconsulente

Heb je vragen over diabeteszorg of behoefte aan persoonlijk advies? Onze zorgconsulenten staan voor je klaar. Van hulp bij het kiezen van de juiste materialen tot advies over diabetesmanagement, wij zijn er om je te helpen. Neem gerust contact met ons op; samen zorgen we voor de beste zorg en ondersteuning die je nodig hebt.

Maak kennis met Jessica, onze zorgconsulent die voor je klaar staat om persoonlijk advies te bieden.
Jessica

Assortiment

Veel gestelde vragen

Er zijn verschillende typen diabetes, zoals type 1, type 2 en zwangerschapsdiabetes. Elk type heeft zijn eigen behandeling en behoeften. Jouw specialist kan je adviseren over de beste behandelingsopties en leefstijladviezen die bij jouw situatie passen. Mocht je nog vragen hebben, kan je altijd terecht bij onze zorgconsulenten.

De vergoeding voor diabetesmaterialen varieert afhankelijk van je zorgverzekering en het type diabetes dat je hebt. In je zorgpolis staat vermeld welke hulpmiddelen worden vergoed en welke hoeveelheden zijn toegestaan.

Voor persoonlijk advies en ondersteuning over diabeteszorg kun je contact opnemen met onze zorgconsulenten. Zij staan altijd klaar om al je vragen en zorgen te beantwoorden en te helpen.

Snel en eenvoudig te bestellen