Stoma materialen

Comfort en vertrouwen, elke dag opnieuw

Ontdek onze stoma materialen die zorgen voor comfort en gemak. Met onze expertise en persoonlijke benadering sta je er nooit alleen voor. Samen zetten we in op een zorgeloos leven met een stoma.

Bestel al jouw nodige stoma hulpmiddelen bij Vomedex.

Neem contact op met onze zorgconsulente

Heb je vragen over stoma zorg of behoefte aan deskundig advies? Onze gespecialiseerde zorgconsulente staat voor je klaar met persoonlijke begeleiding en expertise. Kies voor de zekerheid en kwaliteit die je verdient; neem contact op en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken in jouw stoma zorg.

Femke

Assortiment

Veel gestelde vragen

Er zijn diverse stomamaterialen beschikbaar, zoals stomazakjes, huidplakken en huidbeschermingsproducten. Het kiezen van het juiste product hangt af van het type stoma, levensstijl en persoonlijke voorkeur. Onze zorgconsulenten helpen je graag verder bij het vinden van het meest geschikte product voor jou.

Een correcte verzorging van je stoma en de omliggende huid is cruciaal om complicaties zoals huidirritatie te voorkomen. We kunnen je adviseren over de juiste reinigingstechnieken, het aanbrengen van stomamaterialen en het behouden van een gezonde huid. Onze kennis blijft actueel door deelname aan symposia en door nauw contact met leveranciers. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze zorgconsulenten.

Bij een 1-delig stoma systeem zijn de opvangzak en huidplaat één geheel, wat betekent dat bij vervanging het volledige systeem wordt verwijderd en vervangen.

Bij een 2-delig stoma systeem zijn de huidplaat en opvangzak los van elkaar, waardoor alleen de opvangzak wordt vervangen terwijl de huidplaat blijft zitten.

Kies het systeem dat het beste past bij je behoeften en levensstijl en overleg met jouw specialist of onze zorgconsulenten voor advies.

Wil je persoonlijk advies en ondersteuning over stomazorg? Aarzel niet om contact op te nemen met onze zorgconsulenten. Ze helpen je graag verder!

Snel en eenvoudig te bestellen