Fixatie van verbandmaterialen

Op zoek naar verbandmaterialen voor optimale fixatie? Bij Vomedex vind je een breed assortiment producten voor het veilig en effectief vastzetten van verbanden. Of je nu op zoek bent naar pleisters, wondfolie, fixatiewindsels of buisverbanden, wij hebben alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat het verband op de wond stevig op zijn plaats blijft zitten.

Pleisters

Onze pleisters zijn ideaal voor het afdekken van kleine wonden en schaafwonden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, zodat je altijd de juiste pleister bij de hand hebt.

Folieverbanden

Onze folieverbanden bieden een beschermende laag over de wond, waardoor deze schoon en droog blijft. Het is eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een optimale fixatie van het verband.

Fixatiewindsels

Onze fixatiewindsels zijn ontworpen voor het stevig vastzetten van verbanden op moeilijk te bereiken plaatsen, zoals gewrichten. Ze zijn flexibel en comfortabel, en zorgen voor een veilige fixatie zonder het risico op afzakken.

Buisverbanden

Onze buisverbanden zijn ideaal voor het fixeren van verbanden rondom tubulaire structuren, zoals vingers of tenen. Ze zijn elastisch en passen zich gemakkelijk aan de vorm van het lichaam aan, voor een optimale fixatie en comfort.

Neem contact op met onze zorgconsulenten

Heb je vragen of zoek je meer informatie? Neem gerust contact op met onze zorgconsulenten. Ze staan klaar om je te helpen met persoonlijk advies en ondersteuning!

Bestel je producten

Bestel je hulpmiddelen op de manier die jou het beste uitkomt: telefonisch, via e-mail, of binnenkort ook via ons online bestelportaal. We vinden het belangrijk dat het voor jou zo eenvoudig mogelijk is om je gewenste producten te ontvangen.