Voor in de wond

Ontdek ons uitgebreide assortiment medische materialen voor de verzorging van complexe wonden. Bij Vomedex hebben we alles wat je nodig hebt om effectief om te gaan met wondzorg.

Zalfkompres

Onze zalfkompresproducten zijn speciaal ontworpen voor het effectief behandelen en beschermen van wonden. Ze bieden een zachte en ademende laag over de wond, waardoor het genezingsproces wordt bevorderd.

Honingverbanden

Onze honingverbanden zijn gemaakt van honing met natuurlijke antibacteriƫle eigenschappen. Ze helpen bij het reinigen van de wond, verminderen ontstekingen en bevorderen de genezing. Met een gemakkelijke applicatie en comfortabel draagcomfort zijn ze onmisbaar voor effectieve wondverzorging.

Hydrogel

Onze hydrogelproducten bieden een vochtige omgeving die ideaal is voor de genezing van wonden. Ze hydrateren en verzachten de huid, verminderen pijn en bevorderen het herstelproces. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en bieden langdurige bescherming.

Hydrofiber

Onze hydrofiber verbanden zijn ontworpen om effectief te absorberen en een vochtige genezingsomgeving te behouden. Ze zijn zacht en comfortabel, en passen zich aan de vorm van de wond aan voor een optimale pasvorm en bescherming. Ideaal voor de behandeling van complexe wonden en het bevorderen van een snel herstel.

Neem contact op met onze zorgconsulenten

Heb je vragen of zoek je meer informatie? Neem gerust contact op met onze zorgconsulenten. Ze staan klaar om je te helpen met persoonlijk advies en ondersteuning!

Bestel je producten

Bestel je hulpmiddelen op de manier die jou het beste uitkomt: telefonisch, via e-mail, of binnenkort ook via ons online bestelportaal. We vinden het belangrijk dat het voor jou zo eenvoudig mogelijk is om je gewenste producten te ontvangen.