Voor op de wond

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan verbandmaterialen voor op de wond, speciaal ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van wondverzorging.

Gaaskompressen

Onze gaaskompressen zijn perfect voor het absorberen van wondvocht en het beschermen van wonden. Ze bieden een zachte en ademende laag over de wond, waardoor een optimale genezingsomgeving wordt gecreëerd. Beschikbaar in diverse formaten, voor een veelzijdig gebruik en maximale absorptie.

Absorberende verbanden

Onze absorberende verbanden zijn ontworpen om wondvocht effectief te absorberen en de wond droog te houden. Ze bieden comfort en bescherming, terwijl ze tegelijkertijd de genezing bevorderen. Met een hoog absorptievermogen en een comfortabele pasvorm zijn ze ideaal voor de behandeling van diverse wonden.

Koolstofverbanden

Onze koolstofverbanden zijn doordrenkt met actieve koolstofdeeltjes die geuren neutraliseren en bacteriën bestrijden. Ze bieden een effectieve en langdurige bescherming tegen infecties, terwijl ze tegelijkertijd een droge en gezonde genezingsomgeving bevorderen. Ideaal voor de behandeling van geïnfecteerde wonden en wonden met geurproblemen.

Foam verbanden

Onze foam verbanden bieden een zachte en comfortabele laag over de wond, die zorgt voor een optimale drukverdeling en bescherming. Ze absorberen exsudaat en houden de wond schoon en droog, terwijl ze tegelijkertijd een comfortabele en ademende pasvorm bieden.

Hydrocolloïdverbanden

Onze hydrocolloïdverbanden zijn ontworpen om een vochtige genezingsomgeving te creëren, wat het genezingsproces bevordert en het risico op littekenvorming vermindert. Ze bieden een effectieve bescherming tegen wrijving en druk, terwijl ze tegelijkertijd wondvocht absorberen en de wondomgeving schoon en droog houden.

Neem contact op met onze zorgconsulenten

Heb je vragen of zoek je meer informatie? Neem gerust contact op met onze zorgconsulenten. Ze staan klaar om je te helpen met persoonlijk advies en ondersteuning!

Bestel je producten

Bestel je hulpmiddelen op de manier die jou het beste uitkomt: telefonisch, via e-mail, of binnenkort ook via ons online bestelportaal. We vinden het belangrijk dat het voor jou zo eenvoudig mogelijk is om je gewenste producten te ontvangen.