Teststrips

Teststrips zijn essentieel voor nauwkeurige bloedglucosemetingen met je bloedglucosemeter. Iedere keer dat je je bloedglucose wilt meten, plaats je een teststrip in de meter. Door de teststrip in de bloeddruppel te houden, wordt het bloed opgezogen.

Diabetes hulpmiddelen bestel je gemakkelijk bij Vomedex.

Diabetes teststrips

Het is belangrijk om de juiste teststrips te bestellen, aangezien elk merk bloedglucosemeter zijn eigen specifieke teststrips gebruikt. Onze teststrips zijn compatibel met verschillende bloedglucosemeters en bieden betrouwbare en nauwkeurige resultaten. Ze absorberen bloed snel en gemakkelijk, waardoor je snel en efficiƫnt glucosemetingen kunt uitvoeren. Met handige verpakkingen voor thuisgebruik en onderweg, heb je altijd de juiste teststrips bij de hand.

Neem contact op met onze zorgconsulenten

Heb je vragen of zoek je meer informatie? Neem gerust contact op met onze zorgconsulenten. Ze staan klaar om je te helpen met persoonlijk advies en ondersteuning!

Bestel je producten

Bestel je hulpmiddelen op de manier die jou het beste uitkomt: telefonisch, via e-mail, of binnenkort ook via ons online bestelportaal. We vinden het belangrijk dat het voor jou zo eenvoudig mogelijk is om je gewenste producten te ontvangen.