Stomazakjes

Onze stomazakjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat je de beste keuze kunt maken die past bij jouw levensstijl en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een gesloten of een open zakje, een een- of tweedelig systeem, wij hebben het allemaal. Onze stomazakjes bieden een betrouwbare oplossing voor het opvangen van ontlasting of urine, zodat je met vertrouwen kunt genieten van je dagelijkse activiteiten.

Veelgestelde vragen over stoma hulpmiddelen

Eendelig stoma systeem

Met ons eendelig stoma systeem bieden we een betrouwbare oplossing voor het opvangen van ontlasting of urine bij een stoma. Dit systeem is eenvoudig aan te brengen en biedt een comfortabele pasvorm voor dagelijks gebruik. Met verschillende opties in maatvoering en materiaalkeuze, vind je bij ons altijd het geschikte eendelige systeem voor jouw behoeften.

Tweedelig stoma systeem

Ons tweedelige stoma systeem biedt flexibiliteit en comfort voor een optimale stoma verzorging. Het bestaat uit een stoma-plaat en een stomazakje die los van elkaar te vervangen zijn. Hierdoor kun je het stomazakje eenvoudig verwisselen zonder dat de plaat loskomt. Ontdek onze diverse opties in maatvoering en uitvoering, zodat je altijd het juiste tweedelige systeem vindt dat past bij jouw stoma.

Neem contact op met onze zorgconsulenten

Heb je vragen of zoek je meer informatie? Neem gerust contact op met onze zorgconsulenten. Ze staan klaar om je te helpen met persoonlijk advies en ondersteuning!

Bestel je producten

Bestel je hulpmiddelen op de manier die jou het beste uitkomt: telefonisch, via e-mail, of binnenkort ook via ons online bestelportaal. We vinden het belangrijk dat het voor jou zo eenvoudig mogelijk is om je gewenste producten te ontvangen.