Incontinentie materialen

Wij hebben alle hulpmiddelen die je nodig hebt!

We begrijpen dat continentie ongemakken met zich mee kan brengen en dat dit invloed kan hebben op je dagelijks leven. Bij ons sta je er niet alleen voor. Onze zorgconsulenten staan klaar om je te adviseren en ondersteunen bij alle aspecten van continentiezorg.

In ons assortiment vind je een brede selectie incontinentiemateriaal, absorberend en afvoerend.

Neem contact op met onze zorgconsulente

Onze ervaren zorgconsulenten adviseren je graag. Ze kunnen je helpen bij vragen over het gebruik van materialen, denken met je mee en geven je advies en praktische tips. Je bent niet alleen in dit proces, en wij helpen je graag om de beste zorg en ondersteuning te bieden die je verdient. Zo wordt jouw leven met een incontinentie weer wat makkelijker.

Femke

Assortiment

Veel gestelde vragen

Er zijn diverse incontinentiematerialen beschikbaar, zowel absorberend als afvoerend. Denk aan inleggers, incontinentiebroekjes, heupverbanden, bedbescherming en katheters. Welke type continentiematerialen hangt af van type continentie, hoeveelheid urine en/of ontlasting verlies, levensstijl en persoonlijke voorkeur. Onze ervaren zorgconsulenten denken graag met je mee en bieden advies op maat om het meest geschikte product te vinden dat bij jou past.

Ja, er zijn speciale huidverzorgingsproducten die zijn ontworpen om de huid te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan een barrière crème om de huid te beschermen tegen vochtletsel. Ook kan reinigingsschuim helpen bij de reiniging en verzorging van de snel geïrriteerde huid zonder gebruik van water. We kunnen je adviseren over de beste producten voor jouw behoeften.

Het is belangrijk om het incontinentiemateriaal correct te dragen voor optimale bescherming en comfort. Onze zorgconsulenten kunnen je tips geven over de juiste pasvorm, het aanbrengen van het materiaal en hoe je het discreet kunt dragen.

Voor persoonlijk advies en ondersteuning bij jouw hulpvraag, kun je contact opnemen met onze zorgconsulenten. Ons team van experts staat klaar om je te helpen met al je vragen en zorgen.

Snel en eenvoudig te bestellen