Verband materialen

Samen zorgen voor zorgvuldig herstel

Ontdek onze producten die perfect aansluiten bij jouw wond. We staan voor persoonlijk contact en helpen je graag verder op weg naar een optimaal herstel.

Wondzorg

Neem contact op met onze zorgconsulente

Onze ervaren zorgconsulenten zijn er om je te ondersteunen met deskundig advies. Ze denken met je mee, beantwoorden je vragen over het gebruik van materialen en voorzien je van praktische tips en aanbevelingen. Je staat er niet alleen voor; wij helpen je graag om de beste zorg te bieden die je verdient. Samen zorgen we ervoor dat je wond snel geneest.

Maak kennis met Jessica, onze zorgconsulent die voor je klaar staat om persoonlijk advies te bieden.
Jessica

Assortiment

Veel gestelde vragen

Of de materialen voor je wond vergoed worden, hangt af van de duur van de genezing:
Complexe wond: Als de genezing van je wond langer dan 21 dagen duurt, wordt deze beschouwd als een complexe wond. De hulpmiddelen voor een complexe wond worden vergoed door je zorgverzekeraar.
Acute wond: Als je wond binnen 21 dagen geneest, wordt deze beschouwd als een acute wond. Voor een acute wond betaal je de materialen zelf, zoals bepaald in de zorgverzekeringswet. Hoewel deze materialen niet vergoed worden, kun je ze eenvoudig bij ons bestellen.

Zeker, naast een goede behandeling van je wond zijn er ook andere manieren om de genezing te bevorderen. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede conditie en te kiezen voor een gezonde levensstijl met de juiste voeding. Voldoende water drinken is ook essentieel voor een snel herstel.

Ja, wij begrijpen dat complexe wonden zoals decubitus, veneuze ulcera of diabetische voetulcera speciale aandacht vereisen. Ons team beschikt over een uitgebreid assortiment en heeft nauwe contacten met producenten, waardoor we samen met jou en je specialist kunnen nadenken over de optimale zorg op maat.

Wil je persoonlijk advies en ondersteuning over wondzorg? Neem gerust contact op met onze zorgconsulenten. Ze zijn er om jou te helpen en staan altijd voor je klaar.

Snel en eenvoudig te bestellen